Београдски теквондо савез - Добродошли

balkansko prvenstvo tekvondo crna gora 01

У Бару у Црној Гори одржано је 15.Балканско првенство у теквондоу. Шампионат је окупио 400 такмичара у дисциплинама борби и форми из 10 такмичарских селекција Словеније,Турске, Бугарске, Македоније, Албаније, Косова, Босне и Херцеговине, Србије, Румуније и Црне Горе.

 

Наши представници у формама су заузели прво место у екипном пласману,потврдивши претходне резултате са Међународних турнира и Европског шампионата.У конкуренцији такмичара земаља учесница првенства наши такмичари су остварили одличне резултате који су их поставили на највиши степеник победничког постоља испред такмичара Бугарске и Црне Горе. Међу старијим првотимцима наћи ће се након овог првенства неколико нових имена који су својим наступом у Бару приказали квалитет који наговештава добре наступе и резултате у саставу репрезентације Србије.
Немања Јанковић и Милијана Ђорђевић су неки од такмичара на које најозбиљније рачунамо у будућем раду.

Такође,наши такмичари у борбама су остварили одличан резултат и у селекцијама кадета и сениора заузели прво место што нас је у тоталном пласману донело прво место.

Пред нама је наступ на отвореном првенству Мађарске као и Куп Србије који ће бити добре провере за најужи тим који треба да наступи на предстојећем светском првенству у Индонезији.Пред сам наступ за Индонезију планирају се седмодневне припреме које ће надамо се допринети нашим такмичарима да се домогну неког од одличја са светског првенства.

 

 


Број посета

Данас7
Јуче51
Ове недеље193
Овог месеца646
Укупно126484

Google translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи сајта

bg grb

ssb

VSZS 

mod logo

tkd logo2

mas-logo

world trekwon media

tas

world teakwondo federation

etu

btu

kukkiwon

teakwondo-data

spoi

play travel

   

Из галерије

Контакт

Београдски теквондо савез


home icon Делиградска 27,11000 Београд

telephone red Телефон: +381 11 362 98 32

fax Факс: +381 11 362 98 32

email icon Е-mail: bgtkd@mts.rs

Где се налазимо

Scroll to top