Београдски теквондо савез - Добродошли

logo top

Последњег дана летње Универзијаде 2015, Србија је освојила још једну бронзану медаљу у теквондоу. Драгана Гладовић је након три победе над такмичаркама Пакистана, Немачке и Финске у полуфиналном мечу изгубила резултатом 12:11 од представнице Тајпеха и тиме освојила бронзану медаљу. Јованов Драшко је након победе над бразилцем изгубио од шпанског такмичара док је Марко Карајловић у првом колу изгубио од представника Колумбије. 

Након другог дана такмичења у борбама, Александре Радмиловић је резултатом 3:1 поражена од представнице Португалије, док је Карајловић Иван резултатом 4:3 поражен од такмичара из Аустралије. Ана Бајић је након две победе над представницама Мексика и Шпаније у полуфиналу освојила треће место и бронзану медаљу.

Наш тим очекује још наступе Драгане Гладовић и Драшка Јованова у Недељу 12.Јула.

Данас 07.Јула почело је теквондо такмичење на летњим Универзитетским играма које се одржавају у граду Гвангжу у Јужној Кореји. Теквондо такмичење је почело са првенством у формама (Poomsae) на коме нажалост по одлуци Универзитетског спортског савеза Србије наши такмичари неће учествовати ?! Иако је Србија и ТАС, у чијем управном одбору је и председник УССС Синиша Јаснић, крајем Јуна месеца била организатор Европског првенства у формама нашим такмичарима је онемогућен наступ на овом престижном светском шампионату студената.

Нашим такмичарима који ће наступити у борбама желимо пуно успеха и стицање великог искуства у постојбини теквондоа.

Број посета

Данас25
Јуче65
Ове недеље293
Овог месеца929
Укупно123865

Google translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи сајта

bg grb

ssb

VSZS 

atastars-rs

tkd logo2

mas-logo

world trekwon media

tas

world teakwondo federation

etu

btu

kukkiwon

teakwondo-data

spoi

play travel

   

Из галерије

Контакт

Београдски теквондо савез


home icon Делиградска 27,11000 Београд

telephone red Телефон: +381 11 362 98 32

fax Факс: +381 11 362 98 32

email icon Е-mail: bgtkd@mts.rs

Где се налазимо

Scroll to top