Београдски теквондо савез - Добродошли

logo top

Последњег дана летње Универзијаде 2015, Србија је освојила још једну бронзану медаљу у теквондоу. Драгана Гладовић је након три победе над такмичаркама Пакистана, Немачке и Финске у полуфиналном мечу изгубила резултатом 12:11 од представнице Тајпеха и тиме освојила бронзану медаљу. Јованов Драшко је након победе над бразилцем изгубио од шпанског такмичара док је Марко Карајловић у првом колу изгубио од представника Колумбије. 

Након другог дана такмичења у борбама, Александре Радмиловић је резултатом 3:1 поражена од представнице Португалије, док је Карајловић Иван резултатом 4:3 поражен од такмичара из Аустралије. Ана Бајић је након две победе над представницама Мексика и Шпаније у полуфиналу освојила треће место и бронзану медаљу.

Наш тим очекује још наступе Драгане Гладовић и Драшка Јованова у Недељу 12.Јула.

Данас 07.Јула почело је теквондо такмичење на летњим Универзитетским играма које се одржавају у граду Гвангжу у Јужној Кореји. Теквондо такмичење је почело са првенством у формама (Poomsae) на коме нажалост по одлуци Универзитетског спортског савеза Србије наши такмичари неће учествовати ?! Иако је Србија и ТАС, у чијем управном одбору је и председник УССС Синиша Јаснић, крајем Јуна месеца била организатор Европског првенства у формама нашим такмичарима је онемогућен наступ на овом престижном светском шампионату студената.

Нашим такмичарима који ће наступити у борбама желимо пуно успеха и стицање великог искуства у постојбини теквондоа.

Број посета

Данас27
Јуче61
Ове недеље169
Овог месеца293
Укупно150630

Google translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи сајта

bg grb

ssb

VSZS 

mod logo

tkd logo2

mas-logo

world trekwon media

tas

world teakwondo federation

etu

btu

kukkiwon

teakwondo-data

spoi

play travel

   

Из галерије

Контакт

Београдски теквондо савез


home icon Делиградска 27,11000 Београд

telephone red Телефон: +381 11 362 98 32

fax Факс: +381 11 362 98 32

email icon Е-mail: bgtkd@mts.rs

Где се налазимо

Scroll to top