Београдски теквондо савез - Добродошли

reprezentacija 2015

У Четвртак 18.Јуна почеле су последње припреме репрезентације Србије пред наступ на Европском шампионату који ће се одржати у Београду. Нажалост Теквондо асоцијација Србије није била у могућности да националном тиму који чине 23 такмичара обезбеди могућност изолованих припрема па је уз помоћ клуба "Београд" уз огромну захвалност особљу Спортског центра "Вождовац" на Бањици и Директору Неђељку Миловићу обезбеђена сала за вишесатни дневни рад такмичара. Захваљујући до сада одличној атмосфери која влада међу члановима тима такмичари који живе ван Београда су се сместили код својих другара из тима и тако се поред тренинга сви заједно спремају за предстојеће такмичење.

Желимо нашим такмичарима пуно успеха на Европском шампионату.

Након дуже неизвесности Европско првенство у формама ипак ће се одржати у Београду од 26-28.Јуна у "Хали спортова" на Новом Београду. У Недељу 31.Маја у Панчеву одржаће се тренинг потенцијалних репрезентативаца након ког би се требао знати списак такмичара који ће бити позвани за наступ у оквиру Националног тима Србије за наведено такмичење. Србском проширеном тиму предстоји наступ на отвореном првенству Аустрије које се одржава у околини Беча 13-14.Јуна. Ово првенство треба да искристалише састав Националног тима који ће након Аустрије наставити са затвореним припремама до самог првенства. 

Србски формаши су били предвиђени за наступ и на овогодишњој летњој Универзијади али је за сада њихов наступ неисзвестан иако су наши студенти освојили медаљу на Универзијади у Београду и упркос томе што Србија организује Европски шампионат у Београду?!

Број посета

Данас24
Јуче61
Ове недеље166
Овог месеца290
Укупно150627

Google translate

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Пријатељи сајта

bg grb

ssb

VSZS 

mod logo

tkd logo2

mas-logo

world trekwon media

tas

world teakwondo federation

etu

btu

kukkiwon

teakwondo-data

spoi

play travel

   

Из галерије

Контакт

Београдски теквондо савез


home icon Делиградска 27,11000 Београд

telephone red Телефон: +381 11 362 98 32

fax Факс: +381 11 362 98 32

email icon Е-mail: bgtkd@mts.rs

Где се налазимо

Scroll to top